Tarieven

Gastenverblijf De Drentse Schuur

Schitterend modern ingerichte en knus 4 persoonshuisje, overdekte zitting en een volledig omheinde tuin! Wij zijn enorm blij om jullie het schitterende resultaat van het huisje te kunnen laten zien! Een mooi, knus huisje met veel privacy!
U bent van harte welkom om te komen genieten (met uw trouwe viervoeter(s))!

*Swipe naar links voor meer prijzen

Periode

Prijs per week:

Prijs midweek

Prijs weekend

Januari - Februari

€355,00

€250,00

€200,00

Maart - Mei

€400,00

€350,00

€300,00

Juni

€500,00

€400,00

€350,00

Juli - Augustus

€575,00

€500,00

€450,00

September - Oktober

€455,00

€350,00

€300,00

November - December

€355,00

€250,00

€250,00

Kerstvakantie (vuurwerk vrij)

€575,00

Of per dag

€125,00

Week = vrijdag tot vrijdag
Midweek = maandag tot vrijdag
Weekend = vrijdag t/m maandag

Aankomst en vertrektijden
Aankomst: vanaf 16:00 uur
Vertrek: voor 10:00 uur

Gastenverblijf De Drentse Schuur

Reserveringskosten: €25,00 (verplicht)
Eindschoonmaak: €60,00 (verplicht)
Borg: €150,00 ( verplicht)
Toeristenbelasting: €1,55 ( p.p.p.n verplicht)

1 grote hond toegestaan, 2 kleine in overleg (houdend aan de regels die wij hanteren). Roken is niet toe gestaan in ons vakantie huisje.

Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering meer dan 21 dagen voor de aankomstdatum, blijft tenminste 25% van de totalen verblijfkosten verschuldigd. Op 14 dagen dat wordt 35%. Op 7 dagen wordt het 60% en op 48 uur voor aankomst wordt het 100%

Aanbetaling bij boeking

Binnen 2 dagen 25 % van het hele bedrag en 4 weken voor aankomst 100%. Bij het niet nakomen van deze afspraak wordt de aanbetaling van 25% ingehouden

Onze huisregels

 1. Huisdieren
  Het meenemen van 1 a 2 huisdieren is toegestaan. Willen jullie het huisdier buiten het vakantiehuis op het gehele terrein aanlijnen. De enige uitzondering hierop is het terras van het vakantiehuisje, omdat dit terras afgesloten is, en het dier daar ‘thuis’ hoort. De hond moet uitgelaten worden buiten het complex. Mocht er toch sprake zijn van een ongelukje op het erf, dan moet dit door het baasje opgeruimd worden, want gasten na en naast u moeten hier geen hinder van hebben. Voor een meegenomen kat geldt hetzelfde. Voor de kat moet daarom een kattenbak meegenomen worden. Het huisdier moet uiteraard goed opgevoed zijn en geen schade veroorzaken aan het interieur. Het huisdier mag niet in de slaapvertrekken komen. Wij hebben geen manden, dekens, voerbakken, kattenbakken voor huisdieren. Dit moet u dus zelf meenemen.
 2. Het vakantiehuis is rookvrij
 3. Muziek
  Het is heerlijk om muziek te luisteren. Echter, we willen graag het volume na 11 uur ‘s avonds beperkt hebben.
 4. Vuur
  Laat brandende kaarsen niet onbeheerd achter.
 5. Bezoek
  Komen er op een dag gasten langs: ze zijn welkom, maar hun komst moet van te voren aan ons kenbaar gemaakt worden.
  Het is niet toegestaan dat het (dag)bezoek zonder overleg blijft overnachten.
  De vakantiehuizen zijn uitsluitend bestemd voor recreatieve doeleinden. U mag de vakantiehuizen niet anders gebruiken dan waarvoor deze bestemd zijn. Zij zijn bij voorbeeld niet bedoeld voor het vieren van feestjes en partijen, etc. in de ruimste zin van het woord.
 6. Linnen en meubilair
  Het is niet toegestaan (bij ons gehuurde) handdoeken, bedlinnen en/of ander beddengoed mee naar buiten te nemen. Hetzelfde geldt voor meubilair: wat binnen hoort, moet daar ook blijven.
  Wilt u bij vertrek uit het vakantiehuisje het bedlinnen en de handdoeken in de hal leggen, daar staat een wasmand (boven).
 7. Vertrek
  Bij vertrek alle afvalbakken geleegd te zijn, en het afval in de daarvoor bestemde containers weggegooid. Lege flessen en potten kunt u in de bak leggen bij de containers.
 8. Gourmet/Fondue
  Binnenshuis frituren of gourmetten/fonduen (en dergelijke) zijn vanwege de vrij sterke geuren (die in het huis blijven hangen) niet toegestaan. Wat wel kan, is (met behoud van de nodige voorzichtigheid) op het eigen terras BBQ.
  Indien deze regels niet worden nageleefd, behouden wij ons het recht voor om deze geheel of gedeeltelijk met de borg te verrekenen.
  Wij wensen u een heel prettig verblijf in onze huisje, en danken u voor uw medewerking en uw begrip. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag.